Tel: +31 (0)180 52 35 98

Vergelijking Coatings

Zoals alle coatings en bekledingsproducten wordt Polyurea aan een reeks testen onderworpen om na te gaan of aan bepaalde doeleinden beantwoordt wordt

Deze vergelijking toont aan dat:

1. De rekbaarheid van Polyurea groter is dan die van epoxys, polyurethaan, en polisulfiden. Wegens hun grote rekbaarheid is Polyurea uiterst geschikt om scheuren die in vloeren, door bewegingen van de ondergrond ontstaan zijn, te overbruggen en aldus met een onbeschadigde coatinglaag infiltraties te voorkomen.

2. De schokbestendigheid van Polyurea is groter dan die van polisulfiden en HDPE. Polyurea is bijzonder geschikt voor vloeren met druk verkeer of die aan zware wrijving en schokbelasting blootgesteld zijn.

3. Bij schommelingen van de omgevingstemperatuur ontstaan bij Polyurea geen uitrekkingen op inkrimpingen. Polyurea overtreft hierin zelfs HDPE. Daarom moeten. Polyurea Coatings niet afgedekt worden en bestaat er ook geen gevaar van scheuren bij temperatuurschommelingen.

4. Anders dan bij polyurethaan zijn de bestandsdelen waaruit Polyurea vervaardigd wordt, bestand tegen vochtigheid. Daarom kan Polyurea onder bijna alle weersomstandigheden gebruikt worden ongeacht hitte, koude, vochtig weer of mist.

Meest recente berichten